Garage Uithoorn

Op zoek naar een garage in de buurt van Uithoorn?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt klein of groot? Dan kunt u terrecht met uw auto bij BM carservice. Wij zijn gevestigd in Amstelveen. U kunt bij ons terrecht zonder afspraak! U bent welkom in onze garage voor een kleine of grote beurt, reparatie en onderhoud.

Garage Uithoorn; Kom bij ons voor een kleine beurt vanaf €69,-

Bij de kleine onderhoudsbeurt wordt de olie van uw auto ververst en het oliefilter vernieuwd. Daarnaast worden er meer dan 20 belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd, waaronder uitlaat lekkage, bandenspanning, multi riemen en de V-snaar. Tevens worden alle vloeistoffen voor u bijgevuld en smeren we de portiersloten, de motorkapvergrendeling en de stuursloten indien nodig.


Garage Uithoorn;Heeft u auto een grote beurt nodig? Dat kan vanaf €169,-

Wat doen wij bij een grote beurt? Uw auto krijgt dezelfde werkzaamheden als de kleine beurt. Verder bevat dit de optische controle van de distributieriem, de werking van de handrem, de vering, de schokdempers, de stuurkogels en de fusee. Tevens worden de luchtfilters, brandstoffilters en de bougies vernieuwd. Ook wordt er een remmentest uitgevoerd op de rollenbank. Tot slot wordt de interieurfilter vervangen. De APK keuring zit bij de grote beurt inbegrepen!

Garage Uithoorn; Welke diensten kunnen wij verlenen aan u?

Wat kan de garage Uithoorn voor u betekenen? Natuurlijk doen wij onderhoud aan uw auto. Maar als u schade heeft kunnen wij dat ook voor u herstellen. Heeft u auto een storing in het besturingsysteem dan verhelpen wij dat graag. BM carservice doet nog veel meer! Hier een kleine greep uit onze dienstverlening:

  • APK Keuring
  • Olie verversen
  • Bandenvervangen
  • Koppeling vervangen
  • Vervangend vervoer
  • Schade herstel
  • Remmenservice
  • Aircoservice

Garage Uithoorn; Wij bieden onze klanten de haal –en breng service aan!

Wanneer uw auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage moet, kan het lastig zijn dit op een juist moment in te plannen. Vandaar dat wij onze klanten een haal –en breng service aanbieden . Wij brengen u vanaf onze vestiging naar huis of naar uw werk en wij kunnen u brengen naar huis of naar uw werk. Hierdoor kunt u gerust verder met uw dagelijkse bezigheden.

Wilt u meer weten over de diensten die wij leveren als garage in Uithoorn?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons altijd een e-mail sturen of even bellen. U bent bij onze monteurs voor uw auto aan het goede adres. Wij kunnen alles onderhouden,reapareren of herstellen!

Garage Uithoorn


Garage Uithoorn Garage Uithoorn Garage Uithoorn

Bel BM CarserviceMaak een afspraak met BM Carservice

Garage Uithoorn | BM Carservice

Garage Uithoorn | BM Carservice

apk keuring amstelveen apk keuring aalsmeer apk keuring uithoorn garage aalsmeer garage uithoorn

Garage Uithoorn | BM Carservice