Apk keuring Aalsmeer

Is uw auto is Aalsmeer aan de APK keuring toe?

U wilt u auto een APK keuring in Aalsmeer geven? Dat kan bij BM carservice. Wat kunt u van ons verwachten? De verplichte Algemene Periodieke keuring geldt voor iedere auto ouder dan drie jaar. De APK keuring is een in Europa wettelijke verplichte keuring om de veiligeheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Daarom controleren onze APK keurmeesters ,onder andere, het uitlaatsysteem, de remmen, banden en de verlichting van uw auto.

Wat doen wij bij een APK keuring Aalsmeer?

Bij veel garages en autobedrijven is het niet helemaal duidelijk wat er gebeurt tijdens een APK-keuring. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat onze klanten weten wat wij doen tijdens een APK keuring in Aalsmeer. Allereerst kijken wij naar de standaardpunten van een APK-controle:

  • De staat van de auto
  • Spiegels: controle op schade
  • Ruiten: controle op beschadigingen
  • Remmen: controle van remblokken en schijven
  • Verlichting: controle van alle lampen
  • Wielen: wielophanging en bandenspanning

Bovenop deze controle voeren wij de uitlaat 4-gast-test uit en controleren op koplampafstelling. Als alle punten gecontroleerd zijn melden wij het voertuig af bij het RDW. Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt onder meer in dat wij APK keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken.


Gedetailleerde informatie over de APK keuringseisen treft u op de internetpagina van de RDW.

APK keuring Aalsmeer; Geen reparatie zonder overleg.

Bij BM carservices voor een APK keuring Aalsmeer staat transparantie boven aan! Het kan zo zijn dat wij tijdens een APK keuring gebreken ontdekken. Aan de hand van een keuringsrapport geeft de APK keurmeester eventuele reparatie- en adviespunten aan. Wij nemen dan contact met u op om deze reparaties of aandachtspunten te bespreken. Wij hebben alles in huis om deze reparaties voor u uit te voeren. BM carservice geeft u kostenplaatje indien u daarmee akkoord bent maken wij die voor u. Wij doen niks zonder uw akkoord!


Bij BM carservice wordt u snel en vakkundig geholpen met uw APK keuring Aalsmeer

Wilt u een voordelige APK keuring in de omgeving van Aalsmeer? Kom dan langs bij BM carservice. U kunt langs komen zonder afspraak! U betaald voor de APK keuring bij ons een vast bedrag van €19,95 voor een bezine en diesel auto. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan!

Apk keuring Aalsmeer | BM Carservice


Apk keuring Aalsmeer Apk keuring Aalsmeer Apk keuring Aalsmeer

Bel BM CarserviceMaak een afspraak met BM Carservice

Apk keuring Aalsmeer | BM Carservice

Apk keuring Aalsmeer | BM Carservice

apk keuring amstelveen apk keuring aalsmeer apk keuring uithoorn garage aalsmeer garage uithoorn

Apk keuring Aalsmeer | BM Carservice